maxitours_logo_line_white_small

Firmaevent

Hos Maxitours har vi en af landets største samlinger af den ikoniske Puch Maxi, og vi er ikke bange for at bruge dem i forbindelse med jeres næste tur eller firmaevent. Spænd hjelmen og giv bundgas – æ Maxi den æ klar!

Firmaevents og gruppeture
Maxi Event_link_boks

Grupper

Skal du med mormor på Maxitur, eller skal mødregruppen have luft under vingerne? Vi har Maxier, der er superklar til at lægge sadel og rævehale til jeres tur ud i det vestjyske bagland.

Og når vi er hjemme igen, så ved du, hvorfor L. Ron Harald mener, at æ Puch Maxi det´ en fee’ maskin’ – vi lover at, det bliver grin (Thyborønsk for sjov).

Turen bliver lige efter jeres ønsker og kan arrangeres med eller uden guide og med eller uden mad.

Firmaevent

Skal der fuld gas på jeres næste ud-af-kontoret oplevelse?
Vi laver gerne jeres næste firmaevent og følger jer på vej til byer, der lugter lidt af fisk, eller til dejlige Lidenlund (Lemvig), og vi står også på spring, hvis I bare trænger til en ”sillertur”- vestjysk for at cruise rundt med lav fart og uden egentligt mål ud over at hygge sig.

Vi strikker løjerne sammen helt efter jeres ønsker til jeres firmaevent, og gerne i samarbejde med områdets andre aktører.

En heldags firmaevent tilpasses altid jeres ønsker og økonomi – vi finder en løsning på alting.

Eksempel på firmaevent:

Maxi-rundtur i Lemvig
Rappelling på den gl. Jernbanebro
Fiskebuffet hos Bjarnes Fisk
Ølsmagning i vildmarksbad hos Nissum Håndbryg
Tilbage til Lemvig med taxa

Eksempel på firmaevent:

Med VLTJ fra Lemvig til Thyborøn
Rundtur i Thyborøn på Maxi
Fadøl og tørfisk på ”Kanalen”
Sælsafari med Jyllandsakvariet
Fiskebuffet i Æ´ Røde Hal
Hjem med VLTJ

Maxi Event_link_boks
Maxi Event_link_boks

KONTAKT

Jens Hedevang

+45 23 33 64 11
maxitours@mail.dk

“Puch Maxi – det’ en fee maskin’ Puch Maxi – do ska’ fanme itt grin Puch Maxi – e lakering den æ fin Puch Maxi – den æ bæ end din Wa’ ska’ man da mæ Yamaha noo man ka’ køi o Puch å hæ do en Kreidler så saie æ fuck Den jænest maskin’ dæ æ goi nok te e mann det æ en Puch Maxi få æ vei va den kan Jæn cylinder – 50 kubik ringklok o e stye det æ fee mekaniik”
L. RON HARALD
E’ Puch Maxi Sang
Maxi guide_Thyborøn rundt

Maxi Roadtrip

Med rævehale i mælkekassen og rigeligt med ferieluft i hjulene er I klar til at tage et roadtrip på vestkysten med gutterne eller veninderne.
Maxi guide_Thyborøn rundt

Maxi Guide

Tørfisk i mælkekassen, røverhistorier i Polle-hjelmen og fuld bundgas sammen med den lokale guide rundt ”æ havn” i Thyborøn.
Maxi guide_Thyborøn rundt

Maxi Rent

Gik der bajere og dates i ungdommens knallerteventyr, så det aldrig blev til noget – eller er der langt fra sommerhuset til købmanden?
Maxi guide_Thyborøn rundt

Knallerter

Hos Maxi Tours ved vi, at en Maxi ikke bare er en Maxi – sådan et stykke 70’er mekanik har faktisk personlighed og naturligvis et navn. Tjek vores ”medarbejdere” her.

Jens Hedevang

Indehaver, naturvejleder og knallert-entusiast

Maxi-tours har fået medvind på de vestjyske cykelstier med EU-støtte fra den lokale LAG - uden jer ingen bundgas og fede oplevelser på Vestkysten, vi siger manne tak!

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne

Maxitours er udviklet af #dominoevers