maxitours_logo_line_white_small

Puch Maxi Udlejning

Som ung mand drømte Peter Ingemann om et roadtrip ned langs den Jyske vestkyst – men så gik der ”druk og damer” i den.

Har du det lidt ligesom Peter, og nu står hverdagen og en masse praktisk bøvl i vejen for at leve drømmen ud?

Hos Maxi Tours tilbyder vi puch maxi udlejning af en masse topklargjorte knallerter, som I kan leje til jeres næste eventyr. Så spænd hjelmen, træd på kickstarteren og kør i hjulsporet af Peter Ingemann på jeres helt eget vestkysteventyr.

Book Puch Maxi Udlejning her

Puch Maxi Udlejning

Hos Maxi Tours kan du og dine bedste venner booke Puch Maxi Udlejning til jeres næste eventyr. Vi hjælper gerne med at sammensætte en all inclusive-tur til jer, med overnatning, bespisning osv. Men er I mere til telt i mælkekassen, sovepose på tanken og uventede oplevelser om det næste hjørne, kan I naturligvis bare at leje en knallert hos os og så rulle afsted ud i det blå.

Det får du ved Puch Maxi Udlejning hos os:

 • 1 stk. sprød, nyrenoveret Maxi
 • Vejhjælp, hvis den 45 år gamle mekanik bliver træt
 • ”Saddeltaske” på mælkekassen
 • Ansvarsforsikring
 • Hjelm
 • Kraftig lås
 • Færdigblandet benzin til turen
 • Rævehale og dannebrog i mælkekassen
 • Hjelme med samtaleanlæg

Pris: 750 kr.

Maxi Event_link_boks
Maxi Event_link_boks

Det med småt:

Hos Maxi Tours elsker vi alle vores dejlige maskiner – og vi ved, at der også er mange andre, der holder af et stykke med 70’er nostalgi.

For at sortere langfingrede personer med skumle hensigter fra, kan man kun leje en knallert hos os, hvis man møder personligt op ved udleveringen.

Er man IKKE OK med at betale et depositum på mellem 1500 – 2000 kr. kontant pr. knallert (afhænger af lejens varighed) , og at vi må tage en kopi af dit kørekort – så skal du leje din Maxi af en anden.

Der udlejes ikke knallerter til personer under 20 år, medmindre du har en voksen med, der også står klar til at netop at være den voksne, hvis uheldet er ude.

Knallerterne er naturligvis ansvarsforsikrede, men den dækker ikke føreren, så tjek din egen ulykkesforsikring inden du ruller afsted.

Der blæst’ en vældig vind den daw ud’ fra vest.
(Uha da da, uha da da da da)
A var en smule vild, for a sku’ til en fest.
(Uha da da…)
A kjo’re o’ mi’ knallert – en Maxi, den var grøn.
(Uha da da…)
De Nattergale
Maxi guide_Thyborøn rundt

Maxi Roadtrip

Med rævehale i mælkekassen og rigeligt med ferieluft i hjulene er I klar til at tage et roadtrip på vestkysten med gutterne eller veninderne.
Maxi guide_Thyborøn rundt

Maxi Event

85 stk. maxier – og vi er ikke bange for at bruge dem til jeres næste specielle event ud til det bedste, som Vestjylland har at byde på.

Maxi guide_Thyborøn rundt

Maxi Guide

Tørfisk i mælkekassen, røverhistorier i Polle-hjelmen og fuld bundgas sammen med den lokale guide rundt ”æ havn” i Thyborøn.
Maxi guide_Thyborøn rundt

Knallerter

Hos Maxi Tours ved vi, at en Maxi ikke bare er en Maxi – sådan et stykke 70’er mekanik har faktisk personlighed og naturligvis et navn. Tjek vores ”medarbejdere” her.

Jens Hedevang

Indehaver, naturvejleder og knallert-entusiast
maxitours_logo_line_white_small

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en Puch Maxi?

Hos Maxi Tours koster det første dag 675 kr. at leje en Puch Maxi. De efterfølgende dage er prisen 575 kr. pr. dag. Når du lejer en Puch Maxi hos os, får du følgende:

 • 1 stk. sprød, nyrenoveret Maxi
 • Vejhjælp, hvis den 45 år gamle mekanik bliver træt
 • ”Saddeltaske” på mælkekassen
 • Ansvarsforsikring
 • Hjelm
 • Kraftig lås
 • Færdigblandet benzin til turen
 • Rævehale og dannebrog i mælkekassen
 • Hjelme med samtaleanlæg

Hvor er Puch Maxi fra?

Puch Maxi har sin oprindelse fra Østrig. Her blev maskinen, der i dag stadig er ret populær, produceret helt indtil starten af 90’erne. Herfra har det italienske firma Piaggio overtaget og drevet produktionen og udviklingen af Puch Maxi videre.

Har du selv en Puch Maxi, eller ønsker du en tur på én af vores, skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for reservedele. For på trods af, at der gennem årene er lavet nogle justeringer ved modellen som vi kender den, er der ikke pillet ved det grundlæggende design. Derfor vil du stadig kunne takke derudaf på en af vores Puch Maxi’er mange år endnu.

Hvorfor en Puch Maxi mælkekasse?

En mælkekasse på en Puch Maxi hører sammen som brun sovs og juleaften. Duoen har i årevis hørt sammen, og det tog for alvor fart i starten af 00’erne. Her kørte Polle fra Snave rundt på sin Puch Maxi med en mælkekasse bagpå, og solgte telefoner for det der dengang hed Sonofon.

Dog er der naturligvis også nogle praktiske fordele ved at montere en mælkekasse bagpå æ’ Puch. Se den som en slags taske eller et handskerum. Der kan lige være dét, man kunne få brug for – en dunk med benzin, noget værktøj hvis det skulle blive nødvendigt, en madpakke, eller måske handsker og solbriller.

Det er i dag så ikonisk, at de færreste tænker over hvorfor der skal en mælkekasse bagpå Puch’en – den bliver monteret uden at tænke mere over det.

Hvilke Puch Maxi modeller findes der?

Blandt de meste kendte Puch Maxi modeller finder man henholdsvis Puch Maxi-1P og Puch Maxi-1K. Når vi taler om Puch Maxi står K’et i denne sammenhæng for ”kickstart” mens P’et står for ”pedal”. Altså skelner man mellem hvordan Puch Maxi modeller skal startes – via. kickstart eller pedaler.

Udover disse findes der en del andre Puch Maxi modeller – fx Puch Maxi-2R (Nightrider) og Puch Maxi-2, der begge har det kendetegn, at de i stedet for det klassiske og forholdsvise stive stel, er udstyret med støddæmpere bagpå.

Maxi-tours har fået medvind på de vestjyske cykelstier med EU-støtte fra den lokale LAG - uden jer ingen bundgas og fede oplevelser på Vestkysten, vi siger manne tak!

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne

Maxitours er udviklet af #dominoevers