maxitours_logo_line_white_small

Maxi Roadtrip

Er drømmen et roadtrip langs med vestkysten i bedste Peter Ingemann stil – men er der gået hverdag i projektet? Vi har Maxi, mælkekasse og madpakke klar. Træd på kickstarteren og lad drømmen få vinger på Vestkysten eller langs Limfjorden – det er lige til at gå til.

Book Kyst-til-kyst / køb gavekort
Book Ø-hop til Venø / Køb gavekort
Maxi Event_link_boks

Fuld gas på nye eventyr:

Spænd ´æggeskallen´ med det indbyggede samtaleanlæg, træd på kickstarteren og tag på det vestjyske roadtrip, du aldrig nåede på ungdommens knallert. For nu skal I afsted – til æ’ haw, ud i æ’ skov, smage på vestjyske egnsretter, og måske ender i med at ”få fjams” på havnen i Thyborøn? (se kyst-til-kyst)

Maxien fragter dig rundt i den UNESCO-certificerede GeoPark Vestjylland, hvor smukke istidslandskaber, fjord- og havudsigt og enorme plantager danner kulissen for jeres maxi-roadtrip. Det vil byde på en sjov, vestjysk bouillonterning af mødet med vores lune tilgang til verden, naturen, kulturen og helt sikkert også en masse uplanlagte ting undervejs.
Med på turen får I kort over rute og seværdigheder – det er bare at dreje håndtaget og trille afsted, vi har sørget for maden, færgen, isen og alt det med småt. .

Én-dagstur:

Ø-hop til Venø

I starter lidt udenfor Lemvig, hvor I får udleveret Maxier med mælkekasse, kort og færgebilletter m.m. til turen.
Første del af turen går igennem landets tredjestørste skov: Klosterhede Plantage, hvorefter kursen sættes mod kroen på Venø, der tilmed er arnestedet for retten Venø-bøf – og der er naturvis både bøffer og en bajer med i prisen.
Venø er det vestjyske svar på ”Herredet” fra Ringenes Herre – her er alt småt og godt, eksempelvis kan I trille Maxien forbi landets mindste kirke, og turen derover foregår naturligvis med landets korteste færgeoverfart. (Al handel ombord er naturligvis tax-free – vi er i Vestjylland)

På turen hjem skal I slå et slaw forbi Humlum Havn – der er kendt for at sælge landets største is – og er der plads i maven til mere end én is med 3 kugler, ja så giver i den bare gas på husets regning.
På turen hjemover kører I langs med Limfjorden igennem et smukt kuperet område med udsigt til Nationalpark Thy.

Prisen er 1.195 kr – og det er endda med kvittering
(rabat ved mere end 8 personer – skriv en mail)

Det får du på Ø-hop til Venø:

 • Leje af topklargjort Maxi med mælkekasse
 • Hjelm med samtaleanlæg
 • Rutekort med seværdigheder
 • Venøbøffer og øl/sodavand på Venø Kro
 • Is med 3 kugler og tilbehør på Humlum Havn
 • Benzin til hele turen
 • Færgebillet til Venø
 • Masser af oplevelser ved vand og skov
 • En masse snak, vink og smil fra folk på din vej
 • Vejhjælp, hvis den 45 år gamle mekanik skaber sig på turen
Maxi Event_link_boks
Maxi Event_link_boks
Maxi Roadtrip_link_boks
Maxi Roadtrip_link_boks

Èn-dagstur:

Roadtrip: kyst-til-kyst

Turen starter lidt udenfor Lemvig, hvor I får Maxier med mælkekasse, kort, og praktisk info – og så er det ellers bare at dreje håndtaget og suse afsted ud på oplevelser i en Maggiterning af flotte og varierede landskaber på en tur, hvor I helt sikkert vil få rygsækken fyldt med skæve og uventede oplevelser.
Turen kyst-til-kyst starter for alvor, når I rammer vestkysten og det ikoniske røde fyr på Bovbjerg Klint.
Her står fyrets frivillige klar med lokale lækkerier serveret på “Fyrmesterens Frokostplatte”, der altid indeholder rigelige mængder af den berømte “Vesterhavsost” – produceret 300 meter fra fyrets køkkenvinduer – og oplevelsen skylles efter med en Høkerbajer.

Herfra skal du sætte forhjulet mod nord og med æ’ hav helt tæt på, når kursen er sat imod Thyborøn.
I kan altid fornemme, når I nærmer jer Danmarks trediestørste fiskeriby – herude lugter det af lige dele fisk og penge. I vil også opleve en by med en afslappet tilgang til tingene og en tone, der er rå, hjertelig, hyggelig, lige til og med en god portion selvironi. På turen er der indlagt et pitstop på havnen til en omgang ”fjams og kugler” i iskiosken af samme navn. (Fjams og kugler er lokal slang for en gammeldaws isvaffel med guf) – og naturligvis er der VIP-parkeringer til jeres Maxier på havnen.
Når forhjulet på Puchen peger i retning af hjemad, skal I følge Limfjordskysten ind til Danmarks smilehul, Lemvig.

Prisen er 1.095 kr – og det er endda med kvittering
(rabat ved mere end 8 personer – skriv en mail)

Det får du på kyst-til-kyst:

 • Leje af topklargjort Maxi med mælkekasse
 • Rutekort med seværdigheder
 • Hjelm med samtaleanlæg
 • Fyrmesterplatte på Bovbjerg fyr + Høkerbajer/vand
 • ”Fjams og kugler” i Thyborøn
 • Benzin til hele turen
 • En masse snak, vink og smil fra folk på din vej
 • Vejhjælp, hvis den 45 år gamle mekanik skaber sig på turen
“Det her, det er alle timerne værd, på knallert.
Give it some bundgas”
PETER INGEMANN
fra Ingemann og Vestkysten på Tv2

Maxi Guide

Tørfisk i mælkekassen, røverhistorier i Polle-hjelmen og fuld bundgas sammen med den lokale guide rundt ”æ havn” i Thyborøn.
Maxi guide_Thyborøn rundt

Maxi Event

85 stk. maxier – og vi er ikke bange for at bruge dem til jeres næste specielle event ud til det bedste, som Vestjylland har at byde på.

Maxi guide_Thyborøn rundt

Maxi Rent

Gik der bajere og dates i ungdommens knallerteventyr, så det aldrig blev til noget – eller er der langt fra sommerhuset til købmanden?
Maxi guide_Thyborøn rundt

Knallerter

Hos Maxi Tours ved vi, at en Maxi ikke bare er en Maxi – sådan et stykke 70’er mekanik har faktisk personlighed og naturligvis et navn. Tjek vores ”medarbejdere” her.

Jens Hedevang

Indehaver, naturvejleder og knallert-entusiast

Maxi-tours har fået medvind på de vestjyske cykelstier med EU-støtte fra den lokale LAG - uden jer ingen bundgas og fede oplevelser på Vestkysten, vi siger manne tak!

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne

Maxitours er udviklet af #dominoevers