maxitours_logo_line_white_small

Udenfor sæson

Har vi ikke har ledige pladser i kalenderen når I vil give den bundgas, så fortvivl ikke – hos Maxitours er der løsninger på alt. Send os en mail med oplysninger om hvem, hvor og hvornår I gerne vil på roadtrip og vi vil hurtigst muligt vende tilbage.

Jeg bekræfter hermed at:

Har vi ikke en ledig tid når I vil afsted, eller der du en del af husmorforeningen, storfamilien i sommerhuset, knejterne fra gymnasiet på reunion-tur, topledelsen fra NOVO, eller døjer du bare med lidt blåt blod i årerne og vil give den fuld bundgas, uden at Helga fra Nordslesvig eller en fotograf fra Se & Hør ligger på baghjul – så er vi naturligvis klar til at lave en speciel tur kun til dig og din gruppe.

Send en mail, hvor du kort beskriver hvem, hvor og hvornår I gerne vil afsted, og vi vil med det vuns kontakte dig med en håndfuld muligheder for jeres næste tur – der findes løsninger på alt.

Jens Hedevang

Indehaver, naturvejleder og knallert-entusiast

Maxi-tours har fået medvind på de vestjyske cykelstier med EU-støtte fra den lokale LAG - uden jer ingen bundgas og fede oplevelser på Vestkysten, vi siger manne tak!

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne

Maxitours er udviklet af #dominoevers